Actrita din sitcomul Fast Food a ratat prezenta sa la pupitrul stirilor sportive de la Antena 1, intrucat a anuntat postul din Baneasa ca se mai afla sub contract cu Pro TV doar dupa ce a trecut proba
Asa cum anunta ATAC, fostul iepuras Playboy, Cosmina Pasarin, a ratat sansa de a prezenta stirile sportive de la Antena 1, ceea ce i-ar fi adus si un salariu frumusel. Mai putin cunoscute sunt insa adevaratele motive pentru care vedeta a trebuit sa se multumeasca, in cele din urma, doar cu un rol in sitcomul Fast Food.

Cosmina a reusit sa treaca proba pe care a dat-o pentru a aparea pe sticla si a comenta despre reusitele lui Mutu, fara probleme, sefii sai fiind multumiti de prestatia pe care a avut-o. Doar ca socoteala de acasa a lui Pasarin nu s-a potrivit cu cea din targul postului din Baneasa. Vedeta a jucat dublu, iar apoi a suportat consecintele.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.