Roger m-a invitat sa-i vad vila pe care si-a inaugurat-o. De aceea, i-am dus orhidee, a marturisit artista
Rareori o femeie daruieste flori unui barbat. Totusi, astfel de lucruri se mai intampla. Una dintre vedetele care ne-a contrariat facand astfel de gesturi este Anna Lesko. Artista a fost surprinsa de catre paparazzi ATAC in seara zilei de vineri in zona Dorobanti, intr-o florarie, in timp ce cumpara un frumos buchet de orhidee.

Destinatarul ar fi trebuit sa fie o ea sau putea fi chiar cantareata, stiut fiind faptul ca basarabeanca sta bine la capitolul estetica, o calitate care se datoreaza inclinatiilor sale artistice care o caracterizeaza in tot ceea ce face. Fie ca scoate un nou videoclip, picteaza un tablou sau, pur si simplu, iese pe strada, Anna are stil si demonstreaza ca stie sa aprecieze frumosul ca notiune, facand din el o caracteristica emblematica. Destinatia florilor a fost insa una cel putin bizara si ar fi putut da loc la interpretari, cel care a primit buchetul fiind chiar fostul iubit al cantaretei, Roger Akoury, un om de afaceri libanez, proprietarul unui cunoscut lant de farmacii in Romania.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.