Cantareata si-a rezervat sfarsitul verii pentru o calatorie in Germania si pentru o incursiune in orasul indragostitilor, desi aceasta spune ca nu mai vrea sa se lege de nici un barbat
Aflata in pregatiri pentru o relansare pe plan profesional, Anastasia Lazariuc s-a hotarat sa-si ofere o scurta vacanta, unde sa se odihneasca si sa se rupa de ritmul alert de care a avut parte in ultimul timp. Astfel, artista a plecat, pentru cateva zile, in Germania, la niste prieteni, care au avut grija ca programul organizat sa fie unul cat mai antrenant, dar si relaxant.

Si pentru ca isi dorea de-o viata, dupa cum spune, sa viziteze Venetia, Anastasia Lazariuc a facut si o scurta excursie in orasul plutitor, unde nu a stat decat patru ore, reusind, totusi, sa se bucure de frumusetea locurilor: De cand ma stiu imi doream sa merg la Venetia si, desi am stat doar patru ore, mi s-a parut foarte frumos, deosebit, asa cum ma asteptam.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.