Sora Nicoletei se pregateste sa sustina examenul de admitere la Actorie

Luand exemplu de la sora sa, Nicoleta, Iuliana Luciu a incercat, pentru scurt timp insa, sa isi faca o cariera in muzica ea facand parte din formatia Kiss, incercare ce a esuat la scurt timp dupa lansare.

Cum sora sa s-a lansat si in telenovele, mezina nu s-a lasat mai prejos si a obtinut un rol in serialul Om sarac, om bogat. Dupa cum declara, Iuliana este pe cale sa isi implineasca una dintre cele mai mari dorinte ale vietii sale, aceea de deveni actrita. Chiar daca nu are nici varsta si nici experienta Nicoletei, ea a precizat ca isi doreste sa devina o... Catherine Zeta-Jones a Romaniei.

In noua productie, Iuliana ii va da viata unei tinere numita Millie, o fata de banigata ale carei subiecte preferate de discutie sunt... baietii. Personajul pe care-l interpretez in serial nu seamana prea mult cu mine, dar acesta este si unul dintre motivele pentru care-mi place de el, explica Iuliana.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.