Postul Acasa a oferit telespectatorilor sai multe surprize in ultimele zile. Iubitorii telenovelei "Numai iubirea" s-au putut intalni cu vedetele preferate, acesta fiind primul eveniment dintr-o serie ce va continua si in lunile urmatoare. in plus, Acasa si vedetele sale au pregatit si alte noutati fanilor.
* Nicoleta, Mihai si Florin, adica trupa Hi-Q, o vor seconda pe Mihaela Tatu la "De 3 X femeie", unde au rubrica "La agatat de vedete" in care telespectatorii se pot intalni cu vedeta preferata dupa ce vor fi supusi la cateva probe.

* Mii de fani au umplut duminica Plaza Romania pentru a se intalni cu vedetele din "Numai iubirea". Sosirea Corinei Danila si a Oanei Zavoranu a provocat o adevarata isterie in randul celor prezenti. in martie, Acasa va porni o caravana "Numai iubirea" prin orasele tarii, primul fiind Brasov, fanii telenovelei avand ocazia sa-si vada vedetele preferate.

* De Ziua indragostitilor, Lucian Viziru s-a intalnit cu fanii sai pe pagina de chat special creata pe www.starmanagement.ro, care l-au asaltat cu intrebari. Lucian a dezvaluit ca a compus o piesa pentru Gabriela Spanic pe care i-a dedicat-o de Valentine's Day si pe care spera s-o cante impreuna. El lucreaza in prezent la primul sau album solo.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.