DEZVALUIRI. Cariera lui Mihai Traistariu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2006, tinde sa atinga apogeul. Daca in urma cu un an cantaretul se afla printre artistii prost platiti, sumele pe care acesta le castiga cu melodia "Tornero" sunt impresionante.

Mihai Traistariu pretinde un onorariu intre 1.200 si 1.500 de euro, in concertele din tara, iar in strainatate, sumele ajung pana la 3.000 de euro. Pe langa acestea se mai adauga si veniturile ce se incaseaza din difuzarea melodiei "Tornero" la radiourile din Grecia, unde ocupa locul intai, la fel ca in Malta si Cipru.

Astfel, cantaretul primeste din partea elenilor nu mai putin de 8 euro pentru o singura difuzare a melodiei care l-a consacrat international, melodie ce este difuzata de minimum cinci ori pe zi, la un singur post de radio. Avand in vedere ca grecii au 160 de posturi de radio, un simplu calcul te uluieste: cantaretul atinge suma de 6.400 de euro pe zi.

Nici ofertele pentru editia de anul viitor a festivalului Eurovision nu sunt putine pentru Mihai. El a primit propuneri din partea Elvetiei, Suediei si Maltei pentru a le reprezenta in marea competitie. Se pare ca vedeta s-a hotarat sa accepte propunerea Elvetiei. Pentru aceasta el a inregistrat deja o melodie pe care o va lansa dupa 1 octombrie. Conform regulamentului, numai asa se va putea prezenta cu aceasta pe scena Eurovision. Culmea este ca piesa seamana mult cu celebra "Tornero".

Iubitele lui se zgarie pe ochi

Prezent in emisiunea lui Catalin Maruta de la TVR 2, Mihai Traistariu nu s-a ferit sa vorbeasca si despre viata lui personala. Cantaretul a recunoscut ca a avut 11 relatii stabile, insa numai pe doua dintre aceste femei le-a iubit cu adevarat. Fara a fi lipsit de modestie, vedeta a povestit ca toate cele care l-au parasit in trecut se zgarie pe fata cand privesc la cariera impresionanta pe care o are acum.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.