Intr-o telenovela de pe Acasa, o doamna aflata intr-un pat de spital ii facea unui domn o megacriza de isterie: "Esti un nemernic, blabla, iar eu sint victima ta, blablabla, vrei sa mor, blabla, asta vrei, blablabla, o sa ma omor, bla, o sa mor ca sa-ti indeplinesc dorinta…". Tipetele erau insotite de contorsionari ale trupului printre asternuturile de spital si, intr-un final fericit (in special pentru telespectatorii care, la momentul crizei, se aflau departe de butonul "mute" al telecomenzii), doamna a facut si mult anuntatul gest sinucigas.

Nu, nu s-a aruncat de la balcon (ori nu exista asa ceva, ori era inchis cu termopane), nu a inghitit un tub de Rudotel (n-o fi avut reteta compensata?), nu si-a tras un glont in gura si nu s-a spinzurat. Pur si simplu, in ciuda protestelor tipului la care tocmai zbierase, si-a smuls cu miscari patetice un bandaj de la incheietura miinii stingi. Nu stiu dac-a murit, ca am schimbat rapid canalul, dar ma intreb si-acum daca n-ar fi fost mult mai convingatoare folosind o metoda de sinucidere cu adevarat eficace.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.