Madonna a hotarat sa faca o declaratie in legatura cu mult dezbatuta scena a crucificarii, scena prezenta in concertele sale din turneul de promovare a albumului “Confessions on a dance floor”.
"Sunt foarte multumita ca show-ul meu a fost atat de bine primit in toata lumea. Dar se pare ca exista unele interpretari gresite legate de aparitia mea pe acea cruce, asa ca m-am hotarat sa explic acest gest o data pentru totdeauna", a spus vedeta. "Exista o parte a show-ului in care trei dintre dansatori se confeseaza despre experiente tragice ale copilariei lor pe care trebuie sa le depaseasca. Apoi urmeaza confesiunea mea care are loc pe crucea de pe care cobor. Nu este o bataie de joc la adresa bisericii. Este ca si cand cineva ar purta un crucifix. Spectacolul meu nu este nici o blasfemie, nici un sacrilegiu. Mai degraba este pledoaria mea pentru ca oamenii sa se ajute reciproc si sa vada lumea ca un tot unitar. Cred cu tarie ca, daca Hristos ar fi printre noi astazi, el ar face acelasi lucru", a explicat Madonna.

"Va rog sa nu imi judecati gresit spectacolul", se confeseaza diva. Concertul Madonnei din Londra va fi transmis in noiembrie de postul NBC, insa nu se stie daca acestia vor reda si controversata scena a crucificarii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.