Personajul Lara Croft, interpretat de Angelina Jolie in pelicula de aventuri Tomb Rider, a ocupat prima pozitie intr-un top al celor mai sexy supereroine, realizat de cotidianul britanic The Sun. Aproape o treime (32%) dintre cei care au votat pentru alcatuirea acestui clasament au optat pentru Angelina. In special barbatii au fost cei care s-au "deranjat" sa voteze.

Locul secund i-a revenit actritei Jennifer Garner, gratie rolului asasinei Elektra din filmul "Daredavil" in care a jucat alaturi de iubitul ei Ben Affleck. Buffy "Spaima vampirilor", intruchipata de Sarah Michelle Gellar, s-a pozitionat pe locul al treilea, cu 13 procente, iar frumoasa Natasha Henstridge s-a clasat pe un onorabil loc patru (12%) cu rolul Eve din "Specii". Michelle Pfeiffer (locul 5) a fost considerata ceva mai buna decat Halle Berry (locul 6) in rolul "Catwoman", iar Alicia Silverstone (locul 7) a facut o impresie frumoasa in pielea fetei Batman.

Actrita Carrie Fisher s-a remarcat in "Razboiul Stelelor" din 1997 interpretand-o pe Printesa Leia (locul 8). Uma Thurman a reusit sa se claseze pe locul 9 cu rolul Poison Ivy din "Batman si Robin". Halle Berry a reusit sa apara de doua ori in acest top, ultima pozitie fiind adjudecata actritei de culoare care i-a dat viata lui Storm in productia sience-fiction X-Men.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.