Nicola si Mihai Alexandru s-au casatorit in 1990, la un an dupa ce s-au cunoscut. Povestea lor de dragoste a inceput in vara lui ’89, pe vremea cand Mihai avea o trupa careia ii trebuia de urgenta o solista.

El s-a gandit atunci la Nicola, pe care o stia doar din auzite. A fost dragoste la prima vedere, au declarat amandoi pret de aproape 16 ani.

Cand s-au casatorit, cei doi avea copii din relatii anterioare. Mihai il avea pe Mario, care locuieste in Italia, la mama lui, iar Nicola, pe Andrei. Cu toate acestea, Nicola i-a daruit lui Mihai doi copii, pe Jonathan si pe Maria, si timp de 16 ani au fost o familie fericita.

Asta pana in momentul in care Nicola a simtit ca a intervenit monotonia in casnicie si a cautat ceva nou. Noutatea a fost Andrei Stanoevici, pianistul din trupa Nicolei, in care activa de asemenea si Mihai. Legatura ei extraconjugala a dus la separarea de Alexandru.

Cu toate ca pret de trei luni cei doi au negat ca s-au despartit pe motiv ca Nicola iubeste pe altcineva, in cele din urma, cantareata a fost surprinsa de paparazzi alaturi de amantul ei.

Tot in postura de amant se regaseste si la ora actuala Andrei, pentru ca legal Nicola este inca sotia lui Mihai. Cei doi nu au intentat divortul, cu toate ca a trecut peste un an de la separare. In mod normal, Nicola este cea care ar trebui sa intenteze divortul, stiindu-se faptul ca pe Mihai Alexandru il impiedica religia sa faca acest pas.

Momentan, Nicola locuieste alaturi de amantul sau intr-un apartament inchiriat din zona Lacul Tei, luånd-o la ea pe Maria, in vreme ce Johnny a ales sa locuiasca cu tatal sau.