Angrenata momentan intr-un singur proiect, lansarea unui nou album solo, si fara a mai avea vreun angajament cu vreun post de televiziune, Lili Sandu are timp sa joace in propria-i telenovela. Ea a reluat idila cu Bogdan Ionescu, un fost iubit, alaturi de care petrecuse in urma cu ceva vreme o vacanta de vis in Dubai.
Noul sau vechiul barbat din viata vedetei este fiul unor prosperi oameni de afaceri, cunoscut in lumea mondena sub numele de Sida. Cei doi s-au afisat impreuna, in urma cu doua sambete, acestia petrecandu- si o parte a noptii in clubul Bamboo. Cantareata nu se mai afla in compania bunei sale prietene, Ileana Lazariuc, de care era nedespartita.

Persoane aflate la fata locului au dezva luit faptul ca Lili si Bogdan au fost foarte apropiati, au dansat si s-au simtit foarte bine. Dupa mai multe ore, ei au plecat si si-au continuat distractia intr-un alt club de noapte din Capitala. Mai precis, acestia sau oprit in Million Dollars, ajunga nd apoi acasa spre diminea- ta. Cu alte cuvinte, fostei actri- te pare sa-i priasca numele de Bogdan, sau initialele de B.S., trecand de la Stelea la un alt barbat cu acelasi prenume...


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.