Potrivit informatiilor publicate de ziarul britanic "Daily Mirror", motivul pentru care cantaretul Robbie Williams si-a anulat concertele din Asia, ce sunt incluse in turneul sau mondial, este starea psihica precara a artistului in varsta de 32 de ani.

In ciuda faptului ca declaratiile oficiale din tabara lui Robbie au pus aceasta anulare pe seama "stresului si oboselii", ziaristii britanici au descoperit o noua pista.

O persoana din anturajul lui Robbie Williams a declarat: "El a suferit de depresie si inainte. Acum insa a simtit ca lucrurile se inrautatesc, iar turneul era deja prea mult". Acesta a dezvaluit faptul ca artistul a fost tratat in ultimul timp de doctorul Mark Collins de la o clinica din South West London. Mai mult, se pare ca artistul l-a chemat pe specialist pana in California, pentru sedinte de terapie, Robbie traind de ceva timp in Statele Unite. Sursa a adaugat ca de data aceasta "Robbie vrea sa beneficieze de cel mai bun tratament".

In ultimul timp, Robbie Williams a fost implicat intr-un scandal cu fostul sau manager, acesta amenintandu-l ca il va da in judecata pentru ca, pe una dintre piese, cantaretul il numeste "un om malefic". Cantaretul britanic a vorbit despre depresie inca din anul 2002, cand a spus: "Pot sa cant in fata a 40.000 de oameni fara probleme. Sunt un maestru. Dupa ce cobor de pe scena insa, ma intorc in camera mea si nu vreau sa mai vad pe nimeni".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.