RACEALA. In ultima perioada, vedeta nu isi mai insoteste partenerul cand acesta iese in oras. Se pare ca blonda nu agreeaza anturajul lui Nicola, preferand sa ramana acasa decat sa-l "imparta" pe acesta cu fostele iubite.

Odata cu incheierea sezonului estival, Gina Pistol a devenit o aparitie rarissima pe la evenimentele mondene sau la petrecerile din cluburile de noapte. Altadata nedezlipita de iubitul ei, Nicola, blonda nu mai apare de ceva vreme in peisaj, iubitul ei fiind vazut mai mereu singur sau cu prietenii sai. Evident, zvonurile de despartire nu au intarziat sa se produca, insa vedeta dezminte ferm aceasta ipoteza.

Se pare ca adevaratul motiv pentru care Gina nu isi mai insoteste iubitul in iesirile in oras este faptul ca aceasta nu agreeaza anturajul lui Nicola si in mod deosebit pe fostele iubite ale acestuia care se invitau mai tot timpul la masa lor. Potrivit unor surse neoficiale, Gina prefera sa ramana acasa decat sa isi faca sange rau o seara intreaga, fiind nevoita sa imparta masa si, de ce nu, iubitul cu diverse tinere.

Luase o pauza

In urma cu cateva zile, vedeta isi luase chiar o mica vacanta, plecand pentru cateva zile la o prietena la Turnu-Severin.

Asteapta revenirea pe "sticla"

Dupa ce a iesit din peisajul monden timp de aproape un an, pentru a lucra intr-un magazin de imbracaminte, Gina Pistol isi doreste cu ardoare sa se intoarca in showbiz.

Vedeta are mai multe promisiuni, insa deocamdata nu s-a concretizat nimic, ea neaparand in grila de toamna a niciunui post tv.

Revenirea pe "sticla" a blondei este asteptata la sfarsitul lunii octombrie, insa deocamdata ramane invaluita in mister.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.