Nominalizatii de anul acesta pentru Best Romanian Act la Europe Music Awards sunt: DJ Project (cu piesa “Inca o noapte”), Morandi (cu “Fallin’ Asleep”), Parazitii (cu “Praf”), Simplu (cu “Oficial imi merge bine”) si Blondy (cu “Fiesta”).

Evenimentul va avea loc pe data de 9 noiembrie, la Copenhaga, in Danemarca. Iata ce crede o parte dintre artistii nominalizati, despre posibilitatea de a cstiga un premiu international MTV:

DJ PROJECT:

"Ne bucuram pt aceasta nominalizare, mai ales ca este a doua din cariera noastra, dupa cea de anul precedent. Si concurenta de acum este una puternica, celelalte trupe fiind si ele nume de referinta ale muzicii romanesti, fapt ce ne face sa credem ca Romania va fi bine reprezentata la European Music Awards. Datoram aceasta nominalizare fanilor nostri, carora le multumim ca am ajuns pentru a doua oara consecutiv sa participam la MTV European Music Awards, Best Romanian Act."

SIMPLU:

"Trebuie sa recunoastem ca am fost luati prin surprindere de aceasta nominalizare. Adica, da, sigur ca aveam certitudinea ca proiectul nostru (si in special single-ul "Oficial imi merge bine"!) place publicului si ca ne castigam in permanenta noi fani, dar nu am banuit nici o secunda ca acum este momentul sa primim un asemenea cadou din partea fanilor nostri! Sentimentul care ne incearca in aceste clipe este in primul rand de mandrie ca acestia au avut incredere in trupa Simplu si ca ne-au desemnat sa reprezentam Romania intr-o competitie atat de importanta pentru lumea muzicala europeana! Speram doar ca votarea sa se desfasoare in conditii de fair-play pentru toti participantii".

BLONDY:

"Cred ca aceasta nominalizare este o realizare foarte mare pentru mine si, mai mult, cred ca este o incununare a activitatii mele de pana acum. Cred ca am sanse sa castig chiar, mai ales ca "Fiesta" a fost foarte promovata in aceasta vara. Ma bucur foarte tare ca mi s-a acordat acest vot de incredere si vreau sa ii asigur pe fanii mei ca voi face si de acum incolo tot ce imi sta in putinta pentru a nu-i dezamagi."


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.