Cornel Pasat si Oana Roman au anuntat ieri In cadrul unei conferinte de presa "cel mai mare show erotic" sustinut vreodata In Romania, sustinut, evident, de Trupa Flamingo Boys la 1 martie, pe scena Salii Palatului. Spectacolul, destinat exclusiv doamnelor si domnisoarelor cu varsta peste 18 ani, este o "productie originala" realizata de Cornel Pasat si Oana Roman, cuplu care s-a reunit din nou dupa o prelungita despartire ("cu efecte benefice Insa", dupa cum ne-a subliniat fiica lui Petre Roman), pentru a renaste cu ocazia acestui mega-show erotic.

Cu aceasta ocazie, se reuneste si componenta initiala, Infiintata In urma cu sapte ani, numerosi dansatori venind special In tara pentru a participa la spectacol. Pasat & Comp. au promis un show de zile mari cu "tablouri coregrafice", In care baietii vor dansa pe scena complet goi, iar invitatii speciali vor fi Mihai Mitoseru si Pepe.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.