Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, s-a impacat cu iubitul ei. Frumoasa fiica a lui Traian Basescu si iubitul ei, Radu, ziarist la o revista mondena, s-au despartit in urma cu cateva luni, chiar in timpul alegerilor prezidentiale, dupa o relatie de aproape doi ani. Separarea a fost insa pentru scurt timp: de curand, Elena si Radu s-au impacat, si apropiatii lor spun ca in familia presedintelui ar putea avea loc anul viitor o noua nunta.

Elena Basescu s-a inscris in urma cu trei ani la o universitate din Statele Unite ale Americii. Dupa doi ani de studiu intens, ea a preferat sa revina acasa, asa ca s-a transferat la o facultate din Bucuresti. Reintoarcerea in Romania a fost cu noroc... amoros pentru Elena, care are acum 24 de ani. Imediat dupa venirea in tara frumoasa tanara l-a cunoscut pe Radu, de profesie jurnalist, si in scurt timp au devenit un cuplu de invidiat, amandoi frumosi, cu o situatie financiara buna si teribil de indragostiti unul de celalalt. Traian Basescu nu a avut nimic de obiectat cu privire la alegerea facuta de fiica lui cea mica, asa ca in curand jurnalistul a fost acceptat in familie.

Chiar daca nu locuiau impreuna, Elena si Radu se vedeau zilnic, erau nedespartiti la evenimentele mondene si se comportau ca un cuplu cu planuri mari de viitor. Surpriza de proportii a avut loc in toamna anului trecut, cand cei doi s-au despartit, chiar in campania electorala pentru prezidentiale. Cum motivul despartirii a fost tinut la mare secret de Elena si de Radu, nici macar prietenii apropiati neputandu-se lauda ca-l cunosc, speculatiile n-au lipsit. Cei mai multi sustineau ca Traian Basescu in persoana s-ar fi amestecat in viata fiicei sale, nedorind un jurnalist in casa intr-un moment asa de important pentru cariera lui. Infidelitatea iesea pur si simplu din calcul pentru ca nici unul nu s-a afisat cu altcineva.

Dar cum dragostea adevarata invinge, Elena si Radu s-au impacat de Sarbatori, amandoi fiind vazuti de Revelion la Predeal, unde au petrecut cateva zile impreuna cu mai multi prieteni. Gesturile de tandrete dintre ei nu au lasat loc nici unui dubiu: Elena si Radu s-au impacat si sunt si mai indragostiti unul de celalalt. Ba mai mult: apropiatii lor spun ca, la modul in care evolueaza relatia lor, se asteapta ca cei doi sa anunte cat de curand logodna si pregatirile pentru nunta, care ar putea avea loc anul viitor, dupa ce Elena isi va incheia studiile universitare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.