Intre doua defilari pe podium si un drum la New York, acolo unde s-a stabilit, Elena Baguci, renumitul manechin international, si-a facut timp de o vizita de doua zile si in Romania.
Dupa ce si-a vizitat familia, top-modelul si-a permis si o distractie intr-un club de noapte in Capitala. Ea a fost insotita, dar nu de Cristi Chivu, fotbalistul cu care a fost cuplata de unele publicatii, ci de o cunostinta mai veche, alaturi de care petrece mult timp impreuna.

Mai precis, sambata trecuta, Elena a stat toata noaptea in compania lui Catalin Botezatu, numarandu-se astfel printre vedetele care s-au aflat in acea seara in Clubul Bamboo. Cei doi au fost foarte apropiati, creatorul de moda avand grija ca acesteia sa nu-i lipseasca nimic. Mai mult, dupa cateva pahare de alcool, Bote a facut si un numar artistic pentru romanca celebra peste hotare. El s-a urcat si a dansat pe mese, sub privirile Elenei, fiind apoi recompensat cu gesturi destul de tandre de insotitoare. Cu toate acestea, Baguci evita sa recunoasca faptul ca intre ea si Botezatu ar fi mai mult decat o prietenie: Mi-a fost intotdeauna un prieten foarte bun si un sustinator. Il cunosc de la 14 ani, de cand am intrat in lumea modei.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.