SERVIABILA. Iuliana Marciuc profita, se pare, de orice ocazie pentru a-si impresiona iubitul. Recent ea a fost vazuta in compania mamei lui Adrian Enache, careia nu stia ce sa-i mai faca pentru a-i asigura buna dispozitie.
Episodul a avut loc joi seara cand vedeta de televiziune a dat o petrecere de inaugurare a restaurantului ASIA, un local echipat de la mobila si pana la scobitori din China. Afacerea a pornit-o alaturi de doi asociati. Invitate-surpriza, mama si sora lui Adrian Enache, tatal copilului ei, care nu a putut ajunge din cauza unui spectacol. Cel putin asta a sustinut gazda.

Conform aparentelor, relatia dintre Iuliana si soacra neoficiala este excelenta. Cu riscul de a-si supara adevarata nora, aceasta din urma nu s-a dezlipit o secunda de cea care i-a oferit un nepotel, iar vedeta a fost mai serviabila ca niciodata, comportandu-se ca o ospatarita profesionista. La eveniment au mai luat parte colega si prietena Iulianei, Irina Radu, Corina Chiriac, Aura Urziceanu si Cornelia Catanga. La plecare toti invitatii au primit cate un bambus in miniatura.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.