HARNICIE. Aflata in concediu in Tunisia, Andreea Banica a reusit sa uimeasca personalul unui hotel de lux.

Din cauza unei ploi torentiale, camera ei a fost inundata, iar cantareata s-a apucat sa stranga singura apa, in asteptarea ajutoarelor.

In Tunisia, la Iasmine Hammamet

In urma cu aproape doua saptamani, Andreea si iubitul ei, Lucian (foto), si-au facut "curatenie" in agende si, intr-un timp record, si-au organizat concediul care parea ca nu mai vine. Desi planuisera la inceputul verii un circuit european (au luat in calcul faptul ca "Meseriasii", sitcom-ul in cadrul caruia cantareata are un rol, sunt in concediu o saptamana), pentru ca timpul nu le permitea, s-au urcat in avion cu destinatia Africa.

Ei au petrecut o saptamana de vis nelipsita insa de peripetii, intr-un hotel de cinci stele din statiunea tunisiana Iasmine Hammamet. Cu doua zile inainte de sfarsitul sejurului, Andreea si Lucian au fost consemnati la domiciliu de o ploaie cum numai pe continetul african cade. Neavand alta solutie, cei doi indragostiti au coborat in holul hotelului unde fusese organizat un spectacol cu cobre. L-au savurat fara sa stie ce avea sa-i astepte.

Din cauza unui geam uitat deschis pe hol la etajul la care erau cazati, camera le-a fost inundata dintr-un capat in altul. Apa intrata pe sub usa nu le-a crutat bagajele, asa ca Andreea a pus mana pe carpa, pe mop si, pana la aparitia personalului "specializat", a inceput sa o stranga. Mare a fost mirarea femeilor de serviciu cand au vazut-o la treaba. Pentru a se revansa, conducerea hotelului le-a propus un schimb de camere. Ei insa nu au acceptat. "Ne-a placut atat de mult camera in care statusem deja mai bine de jumatate din sejur, incat am preferat sa ramanem in ciuda celor intamplate", ne-au povestit cei doi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.