SECRETOASA. Motivul pentru care blonda din "La Bloc" refuza avansurile jucatorilor de fotbal este faptul ca are deja o relatie amoroasa. De un an de zile, ieseanca are un iubit, pe care l-a tinut insa departe de ochii curiosilor.

Considerata una dintre cele mai sexy vedete TV, eroina sitcomului "La Bloc" de la Pro TV, ieseanca Laura Cosoi, nu putea sa nu trezeasca si ea admiratia fotbalistilor. Blonda a frant inimile mai multor jucatori, cea mai recenta "victima" pe lista fiind, se pare, Nicolae Mitea. Eternul vanator de vedete nu a avut insa nicio sansa, pentru ca actrita are deja o relatie amoroasa care merge foarte bine, daca este sa ne luam dupa propriile ei declaratii.

Este om de afaceri

Foarte discreta, Laura a reusit sa tina ascunsa timp de un an idila pe care o are. Asta pana saptamana trecuta, cand paparazzii

Laura are ochi numai pentru iubitul ei

"Averea" au surprins-o pe frumoasa moldoveanca la plimbare cu iubitul ei. Cei doi au luat cina la un restaurant libanez din Capitala impreuna cu inca un cuplu. Desi dupa aparente ar fi facut cel putin baschet la viata lui (daca tinem cont ca are aproape dublul inaltimii iubitei sale), partenerul Laurei nu are legatura cu lumea sportului si in niciun caz cu cea a fotbalului. De asemenea, nu activeaza nici in showbiz, fiind un om de afaceri la inceput de drum.

Tine legatura cu Cosmina Pasarin

Aparitia Laurei la bratul iubitului ei este oarecum surpinzatoare, intrucat blonda ne obisnuise sa se afiseze mai tot timpul in compania prietenei sale, Cosmina Pasarin. De cand bruneta a parasit insa Pro TV-ul, cele doua si-au mai rarit intalnirile, insa au ramas in continuare bune prietene.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.