Cei doi indragostiti isi cauta o casa in care sa locuiasca impreuna
De multa vreme nu mai este un secret faptul ca Andra si prezentatorul de televiziune Catalin Maruta formeaza un cuplu, asa ca cei doi nu se mai ascund de ochii lumii. Dupa o perioada in care au muncit amandoi, acum si-au luat o binemeritata vacanta pe care au decis sa o petreaca impreuna peste hotare. Locul ales este Italia. Potrivit tatalui artistei, concediul celor doi a inceput in urma cu patru zile: Au plecat in concediu acum vreo patru-cinci zile si nu stiu exact cand se vor intoarce.

Depinde de cat de bine se simt acolo, a precizat tatal interpretei. Povestea de dragoste dintre cei doi a inceput in urma cu aproape un an, in timpul filma rilor de la videoclipul cantaretei, Baietii si fetele, la care a participat si Maruta. El a interpretat atunci rolul de iubit al artistei, si iata ca acum totul a devenit realitate, si chiar se spune ca pla- nuiesc o nunta grandioasa. Singura lor preocupare este gasirea unei locuinte care sa le satisfaca toate dorintele, sa le ofere tot confortul si mai ales sa fie in apropierea casei parintilor Andrei, deoarece aceasta este dependenta de familia sa.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.