Cantareata a fost prezenta, recent, in capitala Angliei, alaturi de viitorul sot, unde a sustinut mai multe concerte pentru admiratorii veniti sa o asculte
Dupa o perioada in care intrase intr-un con de umbra, Daniela Gyorfi pare sa-si construiasca, in prezent, o noua imagine, atat in privinta aspectului fizic, pe care l-a schimbat recent, cat si in cea a vietii sale personale si profesionale. Artista se pregateste asiduu pentru lansarea unui nou material discografic, care va cuprinde si un duet cu Connect-R si care este realizat la casa de discuri Roton. Ea a fost plecata, saptamana trecuta, la Londra, insotita de viitorul sau sot, George Tal, care este, mai nou, si impresarul cantaretei si care ne-a declarat ca s-au simtit foarte bine printre englezi: A fost super totul, am stat trei-patru zile si, desi am fost ocupati cu spectacolele Danielei, am apucat sa ne si distram, a spus George.

Insa, tocmai din cauza numeroaselor angajamente muzicale pe care Daniela trebuie sa le onoreze atat in tara, cat si peste hotare, ea si George nu au timp nici sa se casatoreasca. Desi nunta trebuia sa aiba loc in octombrie, ea s-a amanat, urmand, totusi, sa aiba loc pana la sfarsitul acestui an. Pentru ca isi doresc ceva original, cei doi viitori soti au hotarat sa-si cumpere verighetele din Germania, iar dupa casatorie, isi vor lua unul numele altuia, asa incat familia se va chema Gyorfi-Tal. In ce priveste luna de miere, George a adaugat: Nu ne place sa ne facem planuri, e plictisitor si monoton. Mai bine facem nunta mai intai si vedem noi dupa aia.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.