Desi dosarul se afla pe rol, in cursul zilei de ieri avand loc cea de-a doua infatisare, Marioara Zavoranu spera, in continuare, intr-o impacare

Problemele de familie ale vedetelor devin, deseori, subiecte de interes public. Acesta este si cazul Oanei Zavoranu, care, nu cu mult timp in urma, i-a intentat proces mamei sale, Marioara, prin care incearca sa obtina partea de avere ce ar trebui sa intre in posesia sa in urma decesului tatalui sau. La moartea acestuia, in 2000, mamei si fiicei le-au revenit, pe cale de succesiune, toate bunurile care apartineau lui Nicolae Zavoranu.

Fiind vorba despre bunuri acumulate in timpul casatoriei sale, Marioarei Zavoranu i-au revenit, automat, dupa decesul sotului sau, 50 la suta din avere, cealalta jumatate urmand a fi mpartita cu fiica sa, Oana. Asadar, vedeta trebuie sa mosteneasca, legal, 25 la suta din averea lasata de tatal sau. Oana a semnat insa, in 2000, un act notarial prin care era de acord ca afacerile familiei sa ramana in administrarea mamei sale, fara sa stie ca semnarea acestui acord insemna pierderea dreptului asupra mostenirii, pe durata vietii mamei ei.

Prin actualul proces, Oana doreste anularea actului de succesiune si impartirea bunurilor mostenitorilor de drept. Conflictul dintre cele doua a izbucnit anul trecut, cand vedeta i-a spus mamei sale ca doreste sa ia in primire un spatiu comercial. Pentru ca mama sa s-a opus, Oana a apelat la justitie. La iesirea din sala de judecata, Marioara Zavoranu ne-a declarat ca isi doreste o impacare si ca regreta intensa mediatizare a problemelor sale de familie: Eu sper ca Oana sa renunte la proces. Ea nu este inversunata impotriva mea, este doar foarte ambitioasa. Altceva nu mai am de comentat, este o problema de familie si asa ar fi trebuit sa ramana.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.