Actrita din sitcomul Fast Food primeste bani pentru a intretine atmosfera in Dumars
Semnarea unui noi contract si transferul la o alta televiziune nu par sa-i fi adus satisfac- tie deplina fostei vedete de la Pro TV, Cosmina Pasarin. Platita sub asteptari, ea insasi spuna nd intr-un cerc de apropiati ca nu este multumita de cat primes te pentru rolul sau din sitcomul Fast Food, difuzat pe Antena 1, Cosmina Pasarin cauta sa obtina venituri si din alte joburi.

De doua saptamani, vedeta Playboy lucreaza ca maestru de ceremonii intr-un club de noapte din Capitala. Mai precis, ea este platita pentru a intretine atmosfera in Dumars. Miercuri seara, Cosmina si-a facut datoria, ea prezentand mai intai intr-un mod original recitalul sustinut de Nicoleta Luciu, iar apoi spectacolul trupelor Flamingo Boys si Flamingo Girls, care a incins atmosfera. Pasarin a urat La multi ani! si i-a inma- nat o sticla de sampanie din partea clubului lui Cornel Pasat, cu ocazia zilei sale de nastere, dupa care a urcat in ring, dansa nd pana spre dimineata. Imbra cata foarte sexy, Cosmina i-a indemnat pe cei prezenti sa-i urmeze exemplul. Cu o saptamana in urma, Pasarin a avut sarcina de a o introduce pe scena pe Anna Lesko.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.