Inca un Don Juan din show-biz este, mai nou, singur (aviz amatoarelor!). Emanuel, fostul solist de la trupa Stigma, s-a despartit recent de iubita lui, Cristina.

Vestea a fost data de surse din anturajul fostului cuplu, caci Emanuel si Cristina prefera sa nu comenteze pe marginea subiectului. Conform acelorasi surse, cuplul nu mai statea pe roze de o buna bucata de vreme, certurile fiind tot mai dese. La baza despartirii a stat gelozia necontrolata a lui Emanuel, care si-a acuzat iubita - redactor de frumusete la o revista glossy - ca nu prea sta pe acasa si nu-l insoteste la concerte.

Ruptura definitiva s-a produs in urma unei deplasari a Cristinei la Londra, cand Emanuel a facut iar o criza de gelozie si a iesit (de nervi) la un club cu prietenii, facandu-si de cap. Chiar daca acum este solo, Emanuel nu s-a lasat nici pe departe prada melancoliei, concentrandu-se mai mult pe cariera lui muzicala. El devenit mai nou partener la un studio de inregistrari cu Rares de la Impact si urmeaza sa lanseze un nou album in toamna acestui an. Toti cei care ii cunosc pe Emanuel si Cristina stiu ca iubita lui a fost langa el in momente mai putin favorabile din cariera lui.

Cristina s-a implicat destul de mult si in viata profesionala a artistului, ocupandu-se de lansarile de album, videoclipurile si evenimente speciale si avand grija ca totul sa iasa perfect. Totusi, se pare ca pentru Emanuel nu a fost de ajuns.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.