Justin Timberlake va fi gazda celei de-a 13-a editii a MTV European Music Awards, care se va desfasura pe data de 2 noiembrie 2006 in Copenhaga. Ceremonia celui mai exploziv eveniment muzical din calendarul european va fi prezentata in direct din doua locatii simultan, Bella Center si Radhuspladsen Town Square.

Cantaretul - care in editia din 2003 a MTB EMA din Edinburgh a fost castigatorul categoriilor Pop, Male si Cel mai bun album, cu proiectul sau de debut "Justified"- nu este numai gazda, ci a fost invitat sa sustina si un recital in cadrul show-ului.

Cantaretul nu a fost uitat nici anul acesta, el inscriindu-se pe lista nominalizatilor la categoriile Pop si Male. "Sunt foarte incantat pentru ca am fost ales sa prezint EMA", a spus Justin.

"Lucrez la cateva idei impreuna cu MTV si am pregatit deja cateva momente deosebit de interactive pentru show. Suntem hotarati sa punem stapanire pe oras! Va fi o noapte extraordinara... orice se poate intampla si nimeni nu este in siguranta!", "promite" Justin.

"Editia din 2006 este programata a fi cel mai bun show din istoria premiilor EMA de pana acum si suntem incantati sa il avem pe Justin Timberlake gazda acestui eveniment. Avand o diversitate de nominalizati dintre cei mai populari artisti locali si internationali, evenimentul din acest an va fi o experienta dinamica multi-screen care va oferi audientei posibilitatea de a urmari spectacolul pe TV, PC si pe telefoanele mobile", a declarat Richard Godfrey, vicepresedinte pe partea de continut si muzica a MTV Networks International si producator executiv al show-ului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.