Artista si profesorul s-au oprit, la 3.00 dimineata, la locuinta acesteia din Baneasa
In seara zilei de ieri, mai precis in jurul orei 23.00, Anna Lesko a fost surprinsa de paparazzi ATAC iesind din Plazza Romånia acompaniata de o prietena si de instructorul sau de fitness. Grupul a adoptat o pozitie strategica de acoperire, plasandu-se in interiorul automobilului in asa fel inca t sa nu lase loc de interpretari, Anna la volan, iar prietena sa, pe locul din dreapta, in timp ce instructorul s-a camuflat pe locul din spate. Programul serii pe care l-au avut cei trei a fost diferit si in acelasi timp in stransa colaborare si intr-ajutorare.

Instructorul de fitness a beneficiat de ajutorul canta retei pentru a alege un buchet de flori, motiv pentru care au oprit la mai multe chioscuri stradale de profil din cartierul Militari pana cand Anna a hota rat care plante sunt mai aspectuoase si adecvate cu evenimentul la care profesorul sau de sport trebuia sa participe. Odata ce lectia de botanica a luat sfarsit prin achizitionarea produselor horticole, calatoria a continuat pana in zona Pietei Chibrit, situata in zona Bulevardului Mihalache unde instructorul a intrat probabil la o petrecere ce se tinea intr-un restaurant. Cum grupul avea planuri comune in seara aceea, fiecare si-a facut de lucru cum a putut.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.