Ce an nebun! Ce 2006 electrizant! Aproape ca iti doresti sa se incheie odata. Concerte multe, artisti de mare clasa, public numeros in cluburi, arene, sali, stadioane... Ca niciodata! Pe langa seria "nebuna" care se anunta pentru acest sfarsit de an, Emag!c Entertainment mai anunta inca un eveniment, dedicat de aceasta data iubitorilor de clubbing. Este vorba despre show-ul pe care il vor sustine celebrii Groove Armada si Soulwax la Tenis Club Bucuresti, pe 11 noiembrie, la finalul programului Heineken Thirst Studio.

La finalul programului, care a debutat la sfarsitul lunii trecute, ce reprezinta o colaborare de exceptie intre cei mai mari producatori de muzica electronica urbana din lume si dj-i talentati din numeroase tari, printre care se numara si Romania, organizatorii au ales doua nume grele ale scenei de club din lume.

Biletele - 60 RON

Pentru acest eveniment, care se anunta a fi cel mai tare show de clubbing din aceasta toamna, organizatorii au scos la vanzare bilete la pretul de 60 RON, care se pot procura din reteaua Diverta din Bucuresti si online, de pe site-ul www.myticket.ro.

Pe 11 noiembrie, la Tenis Club Bucuresti, pe scena vor urca: Andy Cato si Tom Findlay (Groove Armada), Stephen si David Dewaele (Soulwax), Ronin (castigatorul de anul trecut al finalei Heineken Music Thirst), Dj Raoul (ambasadorul roman al programului) si castigatorul finalei din acest an, intr-un show de zile mari.

Muzica si film

Vedetele show-ul sunt indiscutabil baietii de la Groove Armada, o trupa care, in cei 6 ani de activitate, a reusit sa cucereasca scena mondiala, adunand milioane de fani, printre care se numara si Madonna sau Elton John. Debutul lor discografic s-a inregistrat in 1998, cu albumul "Northern Star", asta dupa ce au scos un single de succes, intitulat "At the River". De atunci, piesele lor au fost mixate sau "imprumutate" de alti artisti, cum ar fi Jay-Z (a samplat din piesa "Suntoucher") sau Fatboy Slim (a remixat hitul international "I See You Baby").

Mai mult, piesele celor doi Groove Armada au ajuns si pe coloana sonora a unor filme de la Hollywood, precum "Collateral" (piesa "Hands of Time") si "Lara Croft: Tomb Raider" (piesa "Edge Hill"). In cei sase ani de cariera, Groove Armada au lansat cinci albume si un best-of.

De la Beck la Herbie Hancock

Ceilalti invitati de marca de pe 11 noiembrie sunt fratii Dewaele, care au inceput sa mixeze in 1999 sub titulatura Soulwax. Ei s-au remarcat rapid prin modul in care au mixat piese ale unor artisti diferiti ca sound. Ca exemplu, ei au mixat Grandmaster Flash cu Blackstreet, Beck cu Prodigy, Beastie Boys cu Herbie Hancock, sau INXS cu AC/DC. Dupa aparitia albumului "Much Against Everyone´s Advice", fratii Dewaele au pastrat numele de Soulwax pentru proiectele de studio si pentru trupa rock, pentru sesiunile live adoptand titulatura 2 Many Dj´s. La Bucuresti, cei doi frati vor presta atat ca Soulwax Nite Versions Live, cat si ca 2 Many Dj´s, un show ce va acoperi mai multe genuri muzicale: de la rock la pop si pana la electro sau funk.