Mihai Traistariu vrea sa renunte la tot ce a realizat pana acum si sa emigreze in America. Pentru a-si implini visul, este dispus sa se apuce de hip-hop sau R&B. Compozitorii romani il avertizeaza ca se imbata cu apa rece.

Mihai Traistariu vrea sa emigreze in America. Solistul este dispus sa-si schimbe chiar si stilul muzical in hip-hop sau R&B. Traistariu crede ca va avea mai mult succes decat colegul sau de breasla, Dan Balan, care, o data plecat in SUA, a intrat intr-un con de umbra. Compozitorii romani nu sunt insa de aceeasi parere si il avertizeaza pe Mihai ca timbrul sau vocal nu este potrivit pentru hip-hop si inca un lucru important, R&B-ul va disparea de pe piata muzicala americana.

Mihai Traistariu are un vis maret: vrea sa-l eclipseze pe Eminem. Da, ati citit bine! Cantaretul isi doreste sa emigreze in SUA si sa se impuna pe piata muzicala americana. Pentru acest lucru este gata sa se orienteze catre alte genuri, cum ar fi hip-hop sau R&B. Numai ca de la vis la realitate este cale lunga si plina de hopuri. In America este foarte greu sa te faci remarcat, daca nu chiar imposibil, mai ales daca vii dintr-o tara fosta comunista unde play-back-urile si manelele dau tonul distractiei.

Nimeni nu spune ca Traistariu nu poate canta live sau ca nu are voce buna, numai ca la capitolele spectacol incendiar, efecte si sound-uri inedite si dansatori profesionisti sta cam prost. Si cam astea sunt cerintele in tara tuturor posibilitatilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.