PROASPAT. Anda Adam a terminat filmarile la videoclipul piesei "Nai, nai", cel mai recent produs al cantaretei.

"Aventura" a durat mai bine de 18 ore si s-a desfasurat intr-o hala parasita din zona Parcului Carol.

Si-au facut prietenii vedete

Videoclipul in cauza a inregistrat mai multe recorduri personale ale cantaretei: coregrafia, cu un grad de dificultate destul de mare, a fost pregatita in numai trei zile; este pentru prima oara cand artista face un clip pe pelicula, figurantii au fost cunoscuti si prieteni ai sai si ai rapper-ului Bishop, cel cu care a realizat featuring-ul. Povestea este cea a doua gasti care isi disputa suprematia confruntandu-si talentul de dansatori. Scenele sunt fimate intr-o hala parasita, care a oferit regizorului mai multe decoruri.

S-au folosit toate incaperile, nefiind necesara schimbarea locatiei. Singurul aspect la care s-a facut economie. Oricum, filmarile au inceput cu stangul, reteaua de energie veche a clacat. Incidentul s-a repetat de patru ori, pentru ca in final sa se ia masurile necesare. Cu toate acestea rezultatul a fost satisfacator, iar Anda a avut nevoie de o saptamana sa-si revina.

Si-a pierdut penele

Pentru "Nai, nai" Anda nu a folosit decat patru tinute, toate extrem de colorate.

Singura care i-a creat neplaceri a fost o fusta roz, cu pene, care a inceput sa naparleasca imediat ce cantareta s-a pus pe dans. Piesa vestimentara nu a fost, cu siguranta, creata pentru o coregrafie atat de ritmata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.