Marturisesc de bunavoie si nesilit de nimeni ca, la rugamintea colegului de breasla Dragos Varsadan de la „TV Mania“, am nominalizat emisiunea „Din dragoste“ la categoria „cea mai buna emisiune de umor“.
Sa nu mi-o ia in nume de rau Mircea Radu, dar eu am ajuns sa ma distrez binisor la anumite editii in care sint invitate tot felul de babe cu probleme stomatologice ale caror concubini le-au tradat sentimentele pentru octogenare cu pensii mai consistente, carora le pot toca mai abitir banutii pe alcool. Asadar, desi nu ma aflu in publicul-tinta, am pretentia ca uneori ma simt bine la aceasta emisiune si tocmai in aceasta calitate imi permit sa ma bag in viata si lookul domnului Radu. Ideea e ca acest nou platou al emisiunii, o dragalasenie de kitsch romantic, nu se asorteaza, zic eu, cu frizura prezentatorului. Vezi atita rosu intens, vezi iubirea cum curge in valuri pina inunda ecranul ca un tsunami si te poticnesti cu privirea intr-o chica nefrizurata, ca a unui rocker ramas in obiceiurile anilor ‘80.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.