Si viata de artist implica riscuri. Acest lucru il pot confirma fetele din formatia Etno - Ramona Olteanu si Silvia Stanciu - care, in turneul abia facut in tara, alaturi de trupele K1 si Yana, au avut parte si de momente neplacute.
La finalul unuia dintre concerte, Ramona a ramas "prizoniera" pe scena, din pricina tocului de la pantof, care s-a incapatinat sa ramina intepenit in podea, obligind-o pe artista sa zaboveasca in fata publicului, desi ceilalti componenti ai trupei parasisera scena. Ghinion a avut si colega ei de trupa, Silvia, careia, in toiul aceluiasi spectacol, i-au cedat bretelele sutienului de la atita "miscare scenica". Numai ca aceasta din urma a iesit ca din pusca de pe scena, imediat dupa recital, fara a da timp spectatorilor sa realizeze ce i s-a intimplat.

Doar Alin Pop, partea masculina a trupei Etno, a scapat basma curata, dindu-i mina sa se amuze de ghinioanele fetelor. Acum, odata cu lansarea noului album si a unui videoclip, componentii trupei Etno si-au comandat costume de scena, indraznete si foarte sexy, pe care au cheltuit 1.500 de euro. Poate, aceste vesminte vor rezista mai bine... agitatiei!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.