Blonda Julia Chelaru, de la Esentza, l-a dat gata pe manechinul Bernard, care s-a indragostit fatal de cintareata si a invitat-o la o cafea sau chiar o cina romantica.
Invitatia a facut-o la o prezentare de moda, unde Julia facea pe manechinul. Si, daca tot era acolo, fata si-a cumparat o blana de 4.000 euro. I-a placut atit de mult hainuta, incit a platit-o pe loc si a plecat cu ea acasa. Julia nu a fost insotita de iubitul ei, Bogdan Jianu, ocupat cu organizarea unui eveniment, asa ca manechinul lovit de pasiune a avut libertatea de-a o hartui pe cintareata dupa pofta inimii. Vazind ca nu-i accepta invitatia, a inceput s-o asalteze cu telefoane, chiar daca aceasta i-a zis, indignata, sa nu mai sune. Se pare ca Bernard nutreste, de ceva vreme, sentimente nevindecabile pentru solista si a tot incercat diverse tertipuri pentru a se afla prin preajma ei. Dar Julia nu-l place pe Bernard si pace!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.