Actrita Katie Holmes a declarat de curind ca nu este foarte sigura ca vrea sa se marite cu Tom Cruise, starul din "Misiune: Imposibila", desi nunta celor doi este programata in aceasta toamna.

Holmes a nascut pe 18 aprilie o fetita numita Suri, primul copil al cuplului numit de presa TomKat. Nunta lui Cruise cu Holmes va avea loc in urmatoarele sase saptamini, a indicat purtatorul de cuvint al celor doi, in urma cu citeva zile. Totusi, Katie a declarat recent unui prieten aflat in vizita la resedinta starurilor, in Colorado, ca nu este sigura ca vrea sa-si ia "un angajament" fata de starul din "Top Gun".

Conform publicatiei "Sunday Mirror", Holmes i-a spus sursei citate: "Nu mai am viata mea proprie. Nu ma simt confortabil". O alta sursa a adaugat: "Rochia de mireasa e cumparata. Copiii adoptati ai lui Tom si Nicole Kidman vor fi acolo". "Katie este emotionata de angajamentul fata de Tom, iar entuziasmul initial al povestii lor de dragoste s-a cam stins", a adaugat sursa.

Holmes este ingrijorata ca nu va mai putea avea o cariera cinematografica din cauza ca este partenera lui Tom si mama copilului acestuia. Alte surse indica faptul ca toate scenariile primite de Holmes s1nt verificate de consilieri ai bisericii scientologice, al carei membru marcant este Cruise, pentru a obtine aprobarea acestora. In ciuda nelinistilor lui Katie, Tom, in virsta de 44 de ani, a transmis prietenilor si familiei "sa se pregateasca", pentru ca nunta va avea loc foarte curind. Nu se stie inca daca ceremonia de nunta va avea loc in cadrul bisericii scientologice, intr-o biserica catolica sau la locuinta cuplului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.