Acest eveniment major pentru scena internationala a hip-hop-ului a fost initiat de o organizatie non-profit de dans sportiv, inregistrata in Danemarca si care reuneste membrii a 70 de tari, printre care si Romania.

Big Bounce este la aceasta ora cea mai buna trupa de dans din Romania. Toti membrii trupei s-au remarcat pana acum in spectacolele mai multor artisti de la noi, precum: Simplu, Blondy, Morandi, Corina, Gia, Alexandra Ungureanu. Big Bounce a mai participat la Callatis, Festivalul de la Mamaia, Hip-Hop Live Art si la Premiile MTV Music Awards Romania. Trupa si-a extins mai nou sfera de actiune si in domeniul productiei de film, luand parte, alaturi de CRBL, la realizarea peliculei "Blood & Chocolate" ca dansatori si ca free-runners.

De asemenea, au participat in multe reclame de televiziune, filme, turnee si spectacole pentru fanii din toată tara. Activand din 2004, Big Bounce a devenit membra a Organizației Internationale de Dans anul acesta. In fiecare an se desfasoara un concurs national, iar castigatorii acestuia sunt invitati sa participe la competitia internationala. Anul acesta, Big Bounce a castigat in cadrul Concursului IDO (desfasurat la Oradea) atat la sectiunea solo (locurile 1, al 2-lea și al 3-lea), cat si la sectiunea trupe (locul 1). In ce priveste competitia de la Bremen, dansatorii romani spera sa aduca marele trofeu in Romania.