Artista a marturisit ca a primit oferta de a realiza un pictorial, pe care inca nu a onorat-o
In ultima perioada, Adelline nu prea a stat in tara, ea fiind plecata in Grecia de unde prezenta o emisiune pentru un post national. Din aceasta cauza artista si-a neglijat cariera muzicala: Am fost plecata, in aceasta vara, in insulele greces ti. Am avut un proiect la un post de televiziune na- tional, un reality-show pe turism, prin intermediul ca- ruia prezentam, din punct de vedere muzical si lifestyle, zonele din Grecia, si nu am mai avut timp pentru muzica. Dupa terminarea emisiunii, Adelline s-a hotarat sa se axeze mai mult pe cariera muzicala si in acest sens pregateste un nou material discografic ce urmeaza a fi lansat pana la sfarsitul anului.

Dupa modelul multor vedete autohtone, Adelline a primit si ea o oferta de a poza in Playboy, dar inca nu a dat un raspuns sigur: Am primit o astfel de oferta, pentru Playboy, dar inca nu am onorat-o. Cred ca o astfel de aparitie, intr-o revista dedicata exclusiv barbatilor, trebuie facuta atunci cand ai deja un nume in show-bizz-ul autohton, nu atunci cand esti la inceputul carierei. Pentru mine, o aparitie in Playboy trebuie sa fie doar un... supliment in cariera. Daca pozezi, cand esti la inceputul carierei, cred ca nu mai ai credibilitate in fata publicului, in actul artistic. Cert este ca artista va accepta oferta dar nu in perioada imediat urmatoare, ci dupa ce isi va construi o cariera mai solida, pictorialul din Playboy urmand a fi doar un ingredient care sa o salte si mai sus in randul vedetelor.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.