Acuzat ca isi cheama invitatii in emisiune contra cost, Radu Moraru infirma aceste zvonuri. Nasu’ nu are nevoie de mita pentru ca este proprietarul unui club cu circuit inchis, extrem de profitabil, „Contry Club“, situat in apropierea Brasovului.

Radu Moraru isi tine afacerile departe de ochii presei si ai cunoscutilor si pozeaza intr-un amarat de bugetar. Nasu’ nu cade prada "fripturilor", asa cum se spune, tocmai pentru ca are indeajuns.

Cu toate ca a sustinut vreme indelungata ca traieste dintr-un salariu de jurnalist, Radu Moraru, Nasu de la B1 TV, este un potent om de afaceri. Gigi Becali stie! Invitat in emisiunea moderata de Moraru, Becali a precizat, printre altele, ca Nasu’ are si alte afaceri, printre care si un hotel, fara a intra insa in amanunte. Radu Moraru le spunea in repetate randuri invitatilor sai ca se traieste greu din salariul de jurnalist si sa nu aiba ei impresia ca viata este usoara pentru un amarat de bugetar. Ceea ce este un lucru foarte bun daca ar fi sa urmam exemplele prezentatorilor din strainatate, care pe langa faptul ca sunt oameni de presa detin si importante afaceri.

Motivul pentru care moderatorul a preferat sa nu-si faca reclama este acela de a nu amesteca afacerile cu prietenia si nu doreste sa dea ocazia sa i se ceara cate o camera, el nefiind unicul proprietar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.