Fostul iubit al Nicoletei Luciu, Dinu Maxer, a vazut moartea cu ochii. Intorcindu-se de la festivalul "Zilele Histriei", pe soseaua care leaga Tulcea de Constanta, Dinu a devenit la un moment dat cam... nabadaios. Adica s-a luat la intrecere cu un nene care se grabea si el undeva.
Dupa citeva depasiri, a observat ca intre el si colegul de "aventura" s-a interpus un camion. Depasind autovehiculul (cu 180 la ora!) a vazut cum, din sens opus, vine o alta masina. A pus el frina, a tras de volan cit a putut de tare, dar, pina la urma, s-a trezit, nu in papusoi, ci in lanul de floarea-soarelui. Din fericire nu a patit nimic, s-a ales doar cu partea de jos a bolidului cam zdrentuita. In rest, Volkswagen-ul Passat al lui Maxer a scapat doar cu spaima si cu mindria de masina germana care a facut cunostinta cu peisajul romantic al lanului de floarea soarelui.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.