Fosta vedeta Pro a facut, acum cateva luni, pasul cel mare, maritandu-se cu iubitul sau, Mihai Calangiu, cel cu care isi imparte si viata profesionala de cativa ani incoace

Teo Trandafir pare sa treaca, in aceasta perioada, intr-o noua etapa a vietii sale: pe langa plecarea de la Pro TV, care a insemnat o miscare importanta in cariera sa, vedeta s-a hotarat sa se si casatoreasca, dupa cum sustine ultimul numar al revistei Story. Alesul este nimeni altul decat partenerul sau de la Pro TV, Mihai Calangiu, cu care are o relatie de cativa ani.

Dupa ce si-au construit impreuna o casa la Pipera, cei doi isi doreau si un copil, pe care au decis sa-l infieze. Este vorba de micuta Maia, singura particica a vietii private a lui Teo care a fost facuta publica. Si, de vreme ce se bucurau de aparitia fetitei in viata lor, s-au hotarat sa isi oficializeze si frumoasa poveste de dragoste care ii lega de atata timp. Evenimentul a avut loc acum cateva luni, la casa din Pipera, si a fost unul intim, la care au luat parte doar colegii de echipa si prietenii foarte apropiati.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.