Cantareata intentioneaza sa stea cat mai mult in Italia, in orasul in care locuieste fostul sau iubit, Mirco Maschio
Desi si-a reluat seria spectacolelor, concertand in tara, saptamanal, Cristina Spatar duce dorul sejururilor lungi in Italia, de pe vremea cand traia o poveste de dragoste cu Mirco Maschio. Ea a decis sa-si inchirieze o locuinta si la Milano, un apartament intr-o vila, chiar daca acest lucru ii va usura buzunarele, lunar, de cel putin o mie de euro. Am trimis deja banii prietenei mele cu care o sa stau la Milano, ne-a spus artista.

Altfel, aceasta intentioneaza sa-si deschida mai multe afaceri, testand inca terenul din Romania, pentru a avea sorti de izbanda. Cristina nu exclude sa intre si in luma modei, ea avand in vedere si deschiderea unui magazin de lux cu haine italienesti. Mam gandit mai intai la cu totul alte afaceri, dar deocamdata sunt la stadiul in care culeg informatiile. Probabil voi investi si intr-un magazin, dar asta o sa o fac doar cu ajutorul surorii mele care are o afacere asemanatoare in Italia, ne-a declarat cantareata. Altfel, desi s-a despartit de cateva luni de Mirco, Spatar se sfatuieste cu fostul iubit in ceea ce priveste cariera sa muzicala, acesta oferindu-se chiar sa-i puna la dispozitie o avocata pentru a o ajuta la semnarea contractelor.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.