Artista l-ar fi parasit pe fostul portar al nationalei intrucat acesta nu-i mai putea satisface pretentiile financiare
Un zvon tot mai persistent circula prin Bucurestiul monden: Bogdan Stelea este aproape falit. Fostul jucator de fotbal ar fi ramas, spun gurile rele, nu doar cu gustul amar al despartirii de Lili Sandu si cu inima franta de marea iubire a vietii lui, ci si cu buzunarele goale. Cum este posibil? Cu totii il stim pe Stelea un barbat cu capul pe umeri si cu un creier de calitate. Am spune ca impresia generala este aceea ca fostul portar al echipei nationale are o minte sclipitoare si ar fi greu de conceput sa se sinucida financiar pe mana unei femei, fie ea si una fatala, precum Lili Sandu.

Si totusi, inca din perioada sederii celor doi in Spania, se spune ca ar fi inceput declinul financiar al jucatorului. Transferurile ulterioare, in Grecia, apoi in campionatul romanesc, la o echipa mediocra, precum Otelul Galati, nu au fost decat tentative disperate de a se redresa financiar. Pentru ca, profesional, era de asteptat ca el sa se retraga onorabil, in plina glorie, asa cum au facut colegii sai, Hagi, Gica Popescu, Ilie Dumitrescu si ceilalti, iubitorii fotbalului n-au inteles gestul lui de a se crampona de o cariera deja apusa. Odata zvonul raspandit in Bucuresti, au aparut si completarile de rigoare.

Atac

Sursa: AtacTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.