DEVOTAMENT. De cand este iubita atacantului dinamovist, VJ-ita MTV a renuntat aproape complet la iesirile mondene, preferand sa isi petreaca timpul in fata televizorului.

Dupa ce o lunga perioada s-au ascuns de ochii lumii, pentru ca fotbalistul nu isi reglase conturile cu fosta sa sotie, Diana Munteanu si Claudiu Niculescu raman in continuare niste prezente rarisime la evenimentele mondene. Cei doi nu se inghesuie sa isi

Diana isi duce iubitul la antrenament

faca aparitia prin cluburile de noapte din Capitala, desi acum relatia lor a devenit oficiala si, practic, nu mai au de ce sa se fereasca. Daca in cazul atacantului dinamovist viata de noapte nu e compatibila cu regimul sportiv, in situatia Dianei nu exista nici un fel de restrictii de acest gen. Cu toate acestea, blonda prefera sa isi petreaca timpul liber acasa, in fata televizorului. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, aceasta a adoptat un mod de viata casnic si nu mai onoreaza invitatiile prietenilor in oras, ca pe vremuri.

Altadata o prezenta des intalnita pe la petreceri, Diana se rezuma acum la a tine legatura cu prietenii prin telefon. Si asta, doar cu cei foarte apropiati. Se pare ca, din acest motiv, o parte dintre amicii Dianei sunt destul de suparati, dar nu au ce face, intrucat blonda tine mortis sa-si respecte stilul de viata nou adoptat. Cu toate ca prietenii ei recurg la tot felul de trucuri pentru a o scoate din casa, trucuri care functionau odinioara, VJ-ita nu se lasa convinsa sub nicio forma.

Este soferita iubitului

In timp ce prietenii au fost exclusi din programul Dianei, pe "ordinea de zi" si-au facut aparitia alte obligatii. Vedeta isi conduce zilnic iubitul la antrenamente si nu uita, evident, sa il si de acolo, dupa ce sedintele de pregatire iau sfarsit. Daca inainte Diana se lauda cu faptul ca era suporter al Stelei, acum blonda a devenit o prezenta familiara pe stadionul rivalei Dinamo, din "Stefan cel Mare".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.