Artista a prezentat vineri pentru casa de blanuri MG
Vineri seara, pe culoarele Hotelului Marriott, era o forfota de neimaginat: avea loc cea de-a doua editie a Glamour&Style in cadrul caruia cele mai prestigioase case de moda si-au prezentat colectiile de toamna-iarna, printre acestea aflandu-se si Elegance, Itierre, Balizza si casa de blanuri MG. Surpriza serii a fost prezentarea celor de la MG si Balizza care au adus pe podium doua nume celebre in Romania: Julia Chelaru si Alina Sorescu.

Julia a purtat o tinuta in valoare de 4.000 de euro, compusa dintr-o scurta de blana de bizon asortata cu un top rosu in ton cu pantofii Roberto Cavalli. Cantareata a stat pe scena timp de zece minute, suficient insa pentru a demonstra ca are sanse sa se orienteze si spre lumea modei. Alina Sorescu a prezentat pentru casa de moda Balizza si a purtat o rochie vaporoasa, extrem de eleganta, cu un decolteu adanc si foarte bine mulata pe corp. Artista arata mai sexy ca niciodata, lucru observat de toata lumea prezenta la eveniment, care nu-si mai putea lua ochii de la ea. Evenimentul s-a incheiat cu o prezentare de accesorii.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.