Fostul tenisman nu s-a sfiit sa-si aranjeze sosetele in fata Zeitei de la Montreal si sa-si arunce un ochi in decolteul sexy al acesteia

A devenit deja un obicei ca de fiecare data cand vine in tara, Nadia Comaneci sa petreaca ore bune in compania bunului sau prieten Ion Tiriac. A facut-o si de aceasta data. Zeita de la Montreal si-a lasat bebelusul de doar cateva luni in America, in grija sotului si a bonei, si s-a repezit in Romania, ea fiind surprinsa din nou in compania fostului tenisman.

Dupa ce a prezentat spectacolul care a avut loc la Polivalenta cu ocazia sarbatoririi a 100 de ani de la infiintarea FR de Gimnastica, pe la care a dat o fuga si omul de afaceri, Nadia a ajuns direct la Arenele BNR, imbracata ca de scena, pentru a urmari ultima semifinala de simplu, evident, alaturi de Ion Tiriac. Desi era timpul sa se pregateasca pentru petrecerea de la Casa Poporului, organizata de federatie, ea nu s-a indurat sa plece de la tenis si a ramas si la demonstrativul lui Ilie Nastase. Unde a avut ocazia sa-l priveasca pe Tiriac cum isi aranja ciorapii.

La randu-i, omul de afaceri nu s-a sfiit sa-si arunce ochii in decolteul foarte sexy al fostei campioane. Nadia s-a plimbat, impreuna cu fostul tenisman, pe aleile din jurul Centralului unde se disputau partidele, si a stat la masa alaturi de premierul Tariceanu si de sotia acestuia, dar si de Amalia Nastase, si ea de curand din nou mamica.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.