Dupa o relatie furtunoasa cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, artista isi vede in continuare de cariera muzicala la care se adauga si cea de pictorita.

Vedeta a reusit deja sa vanda mai multe tablouri, cel mai scump ridica nduse la suma de 3.000 de euro. In ceea ce priveste viata sa personala, Anna spune ca in prezent este singura si nici nu o intereseaza vreo relatie, ea fiind fericita in postura asta si bucurandu-se de succesul pieselor sale.

ATAC: Ce e mai important pentru tine, cariera de cantareata sau pictura?

ANNA LESKO: Cariera mea de cantareata este cel mai important lucru. Si pictura ocupa un loc la fel de important in viata mea, incat nimeni nu m-ar putea desparti de sevalet si culori. De pictat ma ocup doar atunci cand am timp. Nu fac o prioritate din asta. Este o activitate pe care o fac numai in timpul liber. In momentul de fata, este mai importanta muzica.

Cum te descurci cu atatea concerte?

Imi este foarte greu. Am chiar si sapte concerte pe saptamana si, de cele mai multe ori, acestea sunt la o distanta foarte mare unul de celalalt. Dar nu ma plang deoarece imi place foarte mult ceea ce fac, lucrul asta ma face fericita, ma simt implinita ca foarte multi oameni vor sa apar intr-un concert.

Si totusi ai vandut si cateva tablouri. Ne poti spune mai multe des- pre acest lucru?

Este foarte adeva rat. In decursul a patru ani am vandut in jur de sapte-opt tablouri cu preturi de cateva mii de euro. Cel mai mare pret l-am luat pe tabloul Sedusa si abandonata pentru care am primit peste 3.000 de euro.
Tu stabilesti pretul tabloului? Daca da, in functie de ce?
Da, eu stabilesc pretul in functie de cateva criterii: cat am lucrat la tabloul folosit, pe ce e pictat, daca e facut in ulei si bineinteles ce materiale am folosit. Consider ca este dreptul meu sa fiu rasplatita exact atat cat am muncit.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.