EXPLOZIV. Revista "Ciao!" publica in numarul care apare maine pe piata fotografii socante cu celebra creatoare de moda Romanita Iovan. La 41 de ani, aceasta ascunde o poveste uluitoare, avand o viata dubla: de sotie, insarcinata in luna a opta, si de amanta!

In timp ce asteapta, impreuna cu sotul ei, pilotul Adrian Iovan, sa nasca un baietel, Romanita are o relatie paralela, cu un jurnalist. Revista "Ciao!" prezinta, pe larg, maine, fotografiile-proba ale acestei povesti incredibile si dezvaluie si identitatea amantului. Investigatia de exceptie a echipei "Ciao!" o arata pe Romanita in bratele tanarului ibovnic, cu care s-a intalnit inclusiv la el acasa.

S-a refugiat in credinta

Romanita Iovan, fosta Ciolcan, este una dintre cele mai bogate femei din Romania. Averea ei a fost evaluata la 6 milioane de euro. Inainte de '89, ea a fost manechin la centrul de creatie UCECOM. De doua ori a aparut si pe coperta singurei reviste de profil a acelei perioade, "Moda". Dupa Revolutie, si-a deschis propria casa de moda, fiind ajutata cu bani de iubitul ei de la acea ora, multimiliardarul Irinel Columbeanu, cu care a avut o relatie timp de opt ani. A urmat insa o perioada de declin, cand s-a refugiat in credinta, avand legaturi stranse cu maicutele de la Manastirea Ghighiu. Columbeanu o parasise pentru frumoasa basarabeanca Anna Lesko.

Cu actualul sot, a fost dragoste la prima vedere. Creatoarea revenea de la Viena in Romania cu o cursa Tarom, iar talpile i s-au aprins instantaneu dupa pilotul Adrian Iovan, care o intampinase la scara avionului.

Crima cu sange rece in vila familiei Iovan

Nunta lor din septembrie 2003 a fost declarata "nunta anului". Cei doi si-au unit destinele la Manastirea Ghighiu, iar petrecerea fastuoasa a avut loc la Palatul Snagov. In toamna lui 2005, Romanita a anuntat ca va fi mamica. A pierdut insa sarcina, dupa tragedia care a avut loc in vila din Primaverii a familiei Iovan. In noaptea de 5 spre 6 octombrie 2005, sotul Romanitei l-a impuscat in cap pe tanarul Bogdan Iancu, un presupus hot surprins in casa. Cazul "Iovan" a fost inchis dupa ce procurorii au decis ca sotul creatoarei de moda ar fi ucis in legitima aparare.

Au ales si numele copilului si i-au luat suzeta de aur!

La inceputul acestui an, Romanita a anuntat din nou ca poarta un copil in pantece. Sarcina ei este azi in luna a opta. Adrian Iovan si sotia lui asteapta ca peste doua saptamani ea sa nasca un baietel si au hotarat pana si numele micutului: Albert Adrian. Antena 3 a dezvaluit de curand ca sotii Iovan au si mobilat camera micutului. Mobila e lucrata la o manufactura exclusivista din Italia, atelierele Meroni, iar patul copilului va fi ca de print, cu baldachin. Adrian Iovan a marturisit, in plus, ca a cheltuit 150.000 de euro pentru "cele necesare" lui Albert, cumparandu-i pana si o suzeta din aur, de la Dubai!
Botezul baietelului a fost stabilit deja sa aiba loc in preajma Craciunului la aceeasi Manastire Ghighiu, unde parintii lui s-au cununat in 2003.

Alibiul Romanitei: "Albert seamana cu sotul la buze!"

Dezvaluirile din "Ciao!" l-ar putea determina pe Adrian Iovan sa solicite un test de paternitate, de vreme ce apropierea Romanitei de amantul ei pare ca dateaza de la sfarsitul anului 2005. Intr-un interviu publicat recent, Romanita afirma, insa, sigura pe ea: "Micutul Albert seamana cu Adrian (n.r. - sotul ei) la buze, senzuale, nasul in schimb e al meu!"

Se redeschide pista-bomba a crimei din Primaverii

Uluitoarele fotografii realizate de paparazzii "Ciao!" redeschid subiectului relatiilor pe care Romanita le-a avut in trecut. Ea a fost acuzata ca a avut o legatura extraconjugala si cu Bogdan Iancu, tanarul impuscat in cap de Adrian Iovan. Presa a publicat marturiile explozive ale unor detinuti - colegi de celula cu Bogdan Iancu, in perioada in care acesta ispasea o condamnare mai veche. Potrivit acestor marturii, victima lui Iovan povestise in inchisoare ca este amantul Romanitei si ca aceasta il viziteaza si ii trimite pachete la penitenciar! Daca aceasta pista s-ar fi confirmat, legitima aparare nu mai exista, iar Adrian Iovan ar fi fost arestat si condamnat pentru crima cu premeditare!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.