AJUTOR. Desi sustine peste tot ca este foarte fericita alaturi de Keo, Andreei Balan ii place sa mai colinde si alte case.
Paparazzii "Averea" au surprins-o zilele trecute pe cantareata in timp ce parca in fata casei lui Cornel Ilie, solistul trupei Vank. Dupa ce a avut grija ca Peugeot-ul ei visiniu sa fie in afara oricarui pericol, Andreea a dat o fuga pana la magazinul din apropiere pentru a cumpara un bax de hartie igienica. Se pare ca cel care a rugat-o sa-l aprovizioneze a fost chiar gazda, el neavand timp sa se ocupe si de astfel de maruntisuri.

Cantareata s-a conformat si din fotografiile alaturate se poate observa ca nu i-a fost deloc greu sa ii faca lui Cornel acest hatar. Sa fie vorba despre o prietenie foarte stransa sau e ceva mai mult? Gestul poate fi interpretat ca fiind unul intim. Altfel cum si-ar fi permis liderul trupei Vank sa-i ceara unei domnisoare un astfel de serviciu?! Dupa ce au stat cateva ore impreuna, Andreea Balan a iesit satisfacuta ca a putut fi de folos si ca astfel relatia lor a devenit si mai solida.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.