SURPRIZA. Cel mai cautat compozitor din Romania la ora actuala, Marius Moga, le-a facut o surpriza de proportii clientilor sai. Incepand din aceasta toamna, a dublat pretul perceput pana acum pentru crearea unei piese.
Daca in urma cu cateva luni o melodie costa intre 900 si 1.200 euro, acum el incaseaza in jur de 2.000.
Clientela lui Moga este reprezentata de cei mai multi cantareti romani dornici sa scoata hituri. Fara exceptie, cantecele semnate de el i-au propulsat in topurile muzicale autohtone si europene si le-au crescut vanzarile.

Tocmai de aceea scumpirea nu-i va face pe multi sa renunte. Printre musterii se numara Anda Adam, care isi lasa intreg albumul pe mana compozitorului, Delia, Sexxy, Ana Lesko, Sistem, Andreea Balan si Andreea Antonescu, Candy, Cream, Hi-Q, Simplu, Sistem etc. Momentul ales de Moga sa ridice preturile este unul strategic. Majoritatea artistilor se grabesc sa-si finalizeze albumele creand o inevitabila aglomeratie pe listele de asteptare ale compozitorului. Se pare ca, pentru a-i departaja fara sa piarda bani, a recurs la acest tertip.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.