Madonna a obtinut permisiunea de a calatori in spatiu din partea responsabililor Agentiei Spatiale Ruse, in ciuda faptului ca Duma de Stat a votat impotriva acestui proiect. Un purtator de cuvint al Agentiei Spatiale a declarat: "Luind in considerare buna ei pregatire fizica si posibilitatile sale financiare, visul lui Louise Ciccone (alias Madonna - n.red.) de a zbura in spatiu s-ar putea materializa in 2009". Locurile pentru zborurile spatiale in interes turistic organizate de Agentia Spatiala Rusa sint rezervate pina la sfirsitul anului 2008.

Miercuri, un deputat rus a supus comisiei pentru industrie si tehnologii stiintifice spre votare o cerere, prin care Agentia Spatiala Rusa era rugata sa examineze posibilitatea organizarii unui zbor pentru Madonna. Artista isi exprimase dorinta de a zbura pe Statia Spatiala Internationala in timpul primului concert pe care l-a sustinut la Moscova si care a avut loc marti. 42 de deputati au sustinut aceasta cerere in timp ce 252 au votat impotriva. Iata insa ca, prin aprobarea primita din partea Agentiei, diva are toate sansele sa-si vada visul cu ochii, cu o singura conditie: sa-si mentina forma fizica actuala pina in 2009.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.