CV-ul lui Sorin, unul dintre componentii trupei Akcent, suna cam asa: vesnic student, "fashion victim", pasionat de masini si cintaret. Pentru a intelege afirmatiile de mai sus, trebuie sa stiti ca de vreo jumatate de deceniu incoace, Sorin se straduieste, nu sa termine facultatea - de Arte Decorative si Design, specializarea Sticla Metal - asa cum poate vi s-ar parea normal, ci sa o continuie, inghetindu-si in fiecare vara anul universitar. Dar nu-i nimic, daca facultatea nu merge, el tot artist ramine. De aceea gustul pentru frumos l-a transformat intr-un "fashion victim". O dovedesc minunatii sai mergatori Gucci.

Dar Sorin nu se multumeste cu o pereche de pantofi de marca. Masina pe care tocmai si-a cumparat-o cu doar citeva mii de euro - un Porsche in virsta de 20 si ceva de ani - va avea menirea de a-l duce pe la promenadele sale mondene. "O masina de oras, practica, nu de fite" dupa cum ne-a marturisit chiar el, care il va costa - dupa ce va fi reparata si reconditionata de la A la Z - nici mai mult, nici mai putin decit 19.000 de euro.

Cu toate acestea, pentru Sorin, rezultatul investitiei este cel mai important, ba chiar, la ce pretentii a avut - culoarea, o anumita nuanta de bordo-violet cu un luciu "glacee" (inghetat) - nici macar nu i se pare scump devizul, desi transformarea automobilului intr-o "bijuterie" il va costa o mica avere. Oricum, parca i se potriveste mai bine un Porsche, fie el cit de vechi, decit micutul si incomodul scuter cu care se deplaseaza momentan.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.